2/6/08

H αλήθεια είναι μία...


Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν. Έφτασε η ώρα ν' αποκαλύψω τη μία και μοναδική αλήθεια!


Λοιπόν, η αλήθεια είναι ο αριθμός 1 και το βραβείο διαίσθησης πηγαίνει στον gasbird!!! Εύγε!


Ας πάρουμε,όμως,τα πράγματα με τη σειρά:


1. Όταν τελείωσα τις σπουδές μου , κέρδισα (κατόπιν εξετάσεων) μια υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό , αλλά την απέρριψα.


(ΑΛΗΘΕΙΑ! Πράγματι είχα κερδίσει αυτή την υποτροφία και με είχε δεχτει το Πανεπιστήμιο του Manchester ,αλλά δυστυχώς εξαιτίας σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων μου ήταν αδύνατον να φύγω από την Αθήνα για 12 μήνες. Αναγκάστηκα ,λοιπόν, να μη τη δεχτώ και έχω μείνει εκτοτε με την απορία...Κλαψ! )


2. Τους τελευταίους 2 μήνες πηγαινοέρχομαι στο σχολείο χρησιμοποιώντας ποδήλατο!


(ΨΕΜΑ! Αν και μου φαίνεται καλή ιδέα , δε διαθέτω ποδήλατο , οπότε εξακολουθώ να ρυπαίνω την ατμόσφαιρα με την αυτοκινητάρα μου!)


3. Από τα 8 εως τα 15 ήμουν αθλητής ενόργανης γυμναστικής με αρκετές διακρίσεις. Σταμάτησα εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού.


(ΨΕΜΑ! Ήμουν αθλητής της ενόργανης από τα 10 εως τα 14 με μία μόνο διάκριση σε τοπικό επίπεδο. Σταμάτησα επειδή βαρέθηκα κι επειδή δεν τα πήγαινα πολύ καλά με τον προπονητή μου. )


4. Το Παιδαγωγικό ήταν η τελευταία μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Έγινα δάσκαλος κατά τύχη!


(ΨΕΜΑ! Το Παιδαγωγικό ήταν η 4η μου επιλογή οπότε δεν μπορώ να πω ότι έγινα δάσκαλος κατά τύχη. Μάλλον πήγαινα γυρεύοντας...)


Τέλος!

11 σχόλια:

apos είπε...

Καταθέτω ένσταση! Σύμφωνα με έναν πρόχειρο υπολογισμό, όσοι ψηφίσαμε το 3 είμαστε κατά 40% σωστοί, άρα δικαιούμαστε ένα μέρος του επάθλου. Τι; δεν είχε έπαθλο; Νέα ένσταση!

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Apos ,οι ενστάσεις σου θα ληφθούν πολύ "σοβαρά" υπόψιν και θα προωθηθούν στο ΣτΕ! Μείνετε ήσυχος!!!

musicbug είπε...

Kai imoun sigouros oti alitheia thatan to #4! Krima re sy me to metaptyxiako:-( emeis namaste kala omws!
Kali vdomada

The Gasbird Familly είπε...

Οοοοοοολεεεεεε,οοοοοολεεε,οοοοολεεεε...γιά να μπαίνουμε στο κλίμα των ημερών...το 4 με τίποτα δε θα το σκεφτόμουνα γιατί φαίνεται το πόσο αγαπάς και πονάς τη δουλειά σου...το 2 δε μου καθόταν πολύ ηλικιακά...και το 3 μου φάνηκε πολύ to good to be true...:)):))(μία από αυτές τις μέρες θα περάσω να πάρω το βραβείο μου...χαχαχα).

Αννα είπε...

Πόσες μέρες μείνανε;
4η επιλογή ε;Εμένα 3η!

marilia είπε...

Καλέ, εμένα το ΠΤΔΕ ήταν 21η επιλογή στο μηχανογραφικό γιατί τότε ήταν της μοδός τα... Χρηματοοικονομικά! Και σιγά μη μ' άφηναν οι γονείς να κάνω οτιδήποτε άλλο. Σνιφ! Αλλά εγώ τους δήλωνα ότι "Παιδαγωγικό θέλω και στα... 80 μου θα πάω να κάνω κατατακτήριες, αν δεν περάσω τώρα! Μμ!"
Το ζήτημα τώρα είναι ότι... έχασα την αμοιβή! Τι; Δε θα 'χε αμοιβή αν κέρδιζα;;;;;;;; Ιιιιιιιιιιιιιιιι!

Αννα είπε...

Και εμένα Μαριλία μου η 1η + 2η επιλογή της μαμάς ήταν..Ευτυχως που δεν πέρασα!!!

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

music bug , τελικά έψαξα και βρήκα εδώ ένα μεταπτυχιακό , αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα στην Αγγλία...

gasbird ,συγχαρητήρια και πάλι! Το βραβείο σου είναι 5 κιλά από το απορρυπαντικό που υπάρχει στην εικόνα του ποστ (Truth-τα κάνει αόρατα!). Θα πρέπει να δώσεις ,όμως, και λίγο στον apos, γιατί αλλιώς θα με πάει δικαστικώς!(To ξέρω είμαι πολύ χουβαρντάς!!!)

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Anna,με πέρασες!!!

Μαριλία,τελικά και οι σπουδές θέμα μόδας είναι... Και γω Νομική είχα βάλει 1η γιατί θεωρούσα ότι είχε περισσότερο κύρος!
Αν θες και συ αμοιβή , κανόνισε με τον gasbird να σου δώσει και σένα λίγο απορρυπαντικό!

Εδώ τα πλούσια δώρα! Πάρε κόσμε!!!

Artanis είπε...

Γμτ! Έχασα...
Αλλά τί να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή...
καλό απόγευμα, Δάσκαλε...
Ωραίο παιχνίδι...

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Καλό απόγευμα , Αρτανις! Μη στενοχωριέσαι που έχασες. Την επόμενη φορά θα σου δώσω τις "λύσεις" (σκονάκι) για να βιώσεις τη χαρά της επιτυχίας!!! :)